Kazna za navijače 1860 Münchena: “Nećete u zatvor? Onda kupite dres, šal i kapu”

Die 1860-Fans Benedikt S. (vorne) und Robert O. beim Betreten des Gerichtssaals

Njemački dnevnik Sport Bild donosi sjajnu priču o njemačkoj sutkinji koja je na originalan način odlučila kazniti trojicu navijača njemačkog nogometnog kluba 1860 Münchena koji su napali jednog navijača Bayerna.

Incident datira još od 2014. godine kada su se dvije spomenute ekipe ogledale u nižim divizijama. Na jednog Bayernovog navijača nasrnula su trojica navijača Münchena 1860, te mu pritom otuđili neke stvari poput dresa i kape.


Die Bayern-Mitbringsel der Angeklagten. Gesamtwert: rund 200 Euro
Krivci su ubrzo pronađeni i završili su na sudu, a ondje ih je sutkinja Karin Jung rekla koje su im opcije. Prvotna kazna za spomenutu krađu iznosi 15 mjeseci u zatvoru, ali se ona dosjetila originalnijeg rješenja. "Nećete u zatvor? Onda kupite dres, šal i kapu", poručila je, uz dodatak kako oni osobno moraju uručiti sve predmete žrtvi napada.

Na kraju su navijači popularnih ‘zehcigera’ naravno pristali otići u Bayernov fan shop i kupiti sve navedeno, što ih je koštalo nekih stotinjak eura, dok su dodatnih 500 eura morali izdvojiti zbog boli i patnje koju je žrtva pretrpjela.

Sutkinja je kasnije objasnila svoju kaznu: "Razmišljala sam si što bi ih zaista moglo boljeti".

Komentariši