*FC*BAYERN*MÜNCHEN*

DOBRODOŠLI NA BLOG FC BAYERN MÜNCHENA....

07.09.2010.

Transfer |Gomez ljut što je Bayern blokirao njegov odlazak

    http://bilder.bild.de/BILD/sport/fotos/FOTO-GALERIEN-R/fussball/bundesliga/vereine/bayern/gomez-mario/gomez-mario-beste-bilder/gomez-bayern-jubel-13112854__MBQF-1251642725,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg
Mario Gomez, njemački nogometni reprezentativac, prošlog je ljeta bio najskuplje pojačanje minhenskog Bayerna. No, neki drugi, jeftiniji igrači, su ostavili na terenu daleko bolji dojam.

Jedan od njih je svakako hrvatski reprezentativac Ivica Olić, a upravo on i Miroslav Klose stopiraju put Gomezu prema češćem igranju u prvoj ekipi bavarskog giganta.

Ovog ljeta je postojala mogućnost da Gomez otiđe iz Bayerna. Ne zauvijek, već na jednogodišnju posudbu, no Bayern je stopirao takvu mogućnost. Opasno je blizu tom centarforu bio engleski Premiersligaš Liverpool, ali ništa se od tog odlaska nije dogodilo. Gomez je pomalo ljut zbog toga.

"Svakom je igraču bitno igrati, pa tako i meni. Nažalost, u Bayernu nisam imao prilika koliko sam želio i zato mi je bilo drago maštati o odlasku u Liverpool. Pričao sam sa svojom obitelji i odlučio sam da ću otići. Nažalost po mene Bayern nije želio niti razgovarati o tome", rekao je Gomez i dodao:

"Ostaje mi borba za mjesto u Bayernu, što drugo".