*FC*BAYERN*MÜNCHEN*

DOBRODOŠLI NA BLOG FC BAYERN MÜNCHENA....

23.11.2008.

Bavarci posvijetili golove svojim porodicama


                    
Bayern je na jučerasnjoj utakmici protiv Cottbusa slavio laganu pobjedu od 4:1,gdje su golove postigli cetiri razlicita igraca.Iako su proslavili svoje golove na razlicite nacine,bavarci su te golove posvijetili voljenim osobama kod kuće.

Tako je na primjer strijelac za 1:1 Franck Ribery svoj gol posvijetio zeni Wahibi,time sto je poljubio tanki zavoj na lijevoj ruci.

                  

Martin Demichelis je u znaku svoje trudne cure Evangeline svoj gol proslavio tako sto je loptu strpao ispod dresa,kako bi naglasio da uskoro postaje otac.

                 

Treci strijelac Bayerna je bio Miroslav Klose koji je svoj gol posvijetio porodici kod kuce,njegov tipičan znak za to su tri prsta.

                

Italijan Luca Toni sve bolje ulazi u staroj formi a njegov gol za 4:1 posvecen je kao uvjek dugogodisnjoj curi Marti.Nakon utakmice Toni je priznao da je nakon gola poljubio verenički prsten.


               


"Ovaj prsten je Marta.Ona i ja smo nerazdvojan par.U njoj vidim svoju budućnost i porodicu,sto je pored znanja na terenu jedan od najvažnih faktora kako bi bio uspjesan fudbaler".izjavio je Toni.

by:eco87